Rekonstrukce budovy radnice v Úvalech a „kulový blesk po úvalsku“

Další z úvalských staveb se chýlí k dokončení. Po mnoha letech odmazáváme jeden z restů našeho města – chybějící důstojné sídlo radnice. V těchto dnech se chýlí ke konci celková rekonstrukce objektu č.p. 95 na náměstí Arnošta z Pardubic. Pokud se nic nezadrhne, předpokládáme, že se do nového sídla městský úřad přesune o letošních prázdninách.

Ještě předtím uspořádáme den otevřených dveří a věříme, že se Vám nové prostory budou líbit a budou pro vás rovněž znamenat komfortnější vyřizování úředních záležitostí.

Dokončení rekonstrukce budovy úřadu bude také znamenat zahájení akce kulový blesk. Postupně se přestěhují i další odbory a složky (např. městská policie do Riegrovy ulice). To se týká i plánovaného přestěhování Základní umělecká školy z Riegrovy ulice do stávajícího objektu městského úřadu na Pražské 276.

Celkové náklady na rekonstrukci objektu č.p. 95 (plášť + interiéry) činily celkem cca 13 milionů Kč, z toho 4 miliony Kč činila dotace.

Text a foto na obecním webu Města Úvaly ZDE.

Projekty a investice Města Úvaly na obecním webu:

http://www.mestouvaly.cz/mesto/majetek-a-investice-mesta/probihajici-investice-mesta/

http://www.mestouvaly.cz/mesto/rozvoj-a-projekty-mesta/

http://www.mestouvaly.cz/mesto/projekty-mesta-2016-2020/

 

Související v ON k – bohužel- neprozkoumanému, neprodiskutovanému a vposledku neuskutečněnému „kulovému blesku“ v Újezdě nad Lesy:
12.3.2018: 43 otázek k potřebám a plánům MČ P21, zdravotnímu středisku a objektu Ideal Lux, které si Rada MČ, úřad a zastupitelé měli položit před rokem

 

 

 

Informace k tématu najdete souhrnně v ON v rubrikách
Téma – Ideal Lux ZDE
a
Téma – Zdravotní středisko v Újezdě nad Lesy ZDE.

Související příspěvky