Ne všechno funguje ... Víme o tom a pracujeme na nápravě. Děkujeme za pochopení.

Přihlaste svůj strom do ankety Strom roku 2015 !

S přicházejícím jarem máte možnost přihlásit svůj oblíbený strom do celostátní ankety Strom roku, kterou letos již po čtrnácté vyhlašuje Nadace Partnerství. Anketa hledá stromy se zajímavým příběhem nebo historií. Dvanáct finálových stromů pak bude mít díky zpoplatněnému hlasování skvělou příležitost získat peníze například na odborné ošetření nebo výsadbu nových dřevin. Vítěz navíc postoupí do mezinárodního kola ankety Evropský strom roku. Uzávěrka nominací na Strom roku 2015 je 30. dubna. Podrobnosti o tom, jak strom přihlásit, najdete ZDE.

„V každé obci určitě roste alespoň jeden strom, který místní lidé považují za neodmyslitelnou součást svého prostředí, historie nebo i vlastního života. Právě tyto stromy se snažíme zviditelnit a skrze anketu jim pomoci získat prostředky na odbornou péči,“ vysvětluje cíl ankety její koordinátorka Andrea Krůpová.

Kontakt:

Adéla Mráčková, PR manažerka, e-mail: adela.mrackova@nap.cz, tel: 515 903 123, mobil: 721 468 231
Andrea Krůpová
, koordinátorka ankety Strom roku, e-mail: andrea.krupova@nap.cz, tel: 515 903 131, mobil: 775 856 359

Foto –  koruna Blatovského dubu v Újezdě nad Lesy, který nechal ošetřit Újezdský STROM z grantu Nadace Partnerství v r. 2012, provedla firma BAOBAB

Související příspěvky